Kategória Archívumok: Alapanyag

A homoktövis

Homoktövis: A Természet Kincse A homoktövis, vagy tudományos nevén Hippophae rhamnoides, egy igazi kincs a [...]

A liszt

Amit a lisztről tudni érdemes A liszt az egyik legfontosabb alapanyag a sütésben és sokszor [...]

A málna

Málna, avagy a Boldogasszony csipkéje A málna az egyik legkedveltebb gyümölcs a cukrászatban. Nemcsak finom, [...]

A ribizli

Ribizli: Az Életigenlő Gyümölcs A ribizli, más néven ribiszke, az egyik legkedveltebb nyári gyümölcs, amely [...]

A szamóca

Szamóca: A Nyárelő Édes Gyümölcse A szamóca, vagy más néven földieper, az egyik legkedveltebb nyári [...]

A meggy

Meggy: A Savanykás Csoda A meggy az egyik legnépszerűbb nyári gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem [...]

A szénhidrát

Átok rátok szénhidrátok? Bár mind a pékségek, mind a cukrászatok világa gazdag és sokszínű, de [...]

Érdekességek a Csokoládéról

Édes Kísértés a Csokoládé A csokoládé nem csupán édesség, hanem kultúra és történelem is egyben. [...]

Az élesztő

Mit kell tudnod az élesztőről? Az élesztő a sütőipar nélkülözhetetlen segédanyaga. Ettől lesz szép „dundi” [...]

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.