Workshopok kedvenc termékösszeállításai

A workshopokon az a cél, hogy praktikus, könnyen elsajátítható receptekkel dolgozzunk, amelyek nemcsak otthon, hanem akár egy vállalkozás kínálatában is megállják a helyüket. Az egyes alkalmak során 2-3 különböző terméket készítünk (gyakran azonos anyagnormából), így megtapasztalhatod, hogyan lehet egy alapreceptből többféle, változatos terméket létrehozni. Ez a módszer nemcsak a kreativitást fejleszti, hanem a gazdaságos alapanyag-használatot is megmutatja – egy vállalkozás szempontjából is kulcsfontosságú tudás.

1. Tejes tésztából készült péktermékek

Ezek a termékek egy alapvetően a tejes kifli ízvilágát tükrözik, de az alaprecept ideális különböző formák és ízek kipróbálásához.

Tejes kifli

2. Dúsított tésztából készült péktermékek

Gazdagabb, puhább tészták, amelyek édes és sós verziókban egyaránt elkészíthetők.

Hamburger buci

3. Kelt tésztás különlegességek

Ebben a kategóriában az alapvető kelt tészta többféle formában és ízesítéssel is elkészülhet, így igazán kreatív, mégis könnyen elkészíthető termékeket tanulhatnak a résztvevők.

Kakaós spirál kalács
Kakaós spirál kalács

4. Pogácsák

A pogácsák egyszerűek, mégis sokféleképpen variálhatók, legyen szó nagyobb péktermékről vagy aprósüteményről.

5. Leveles tésztából készült termékek

Ez a kategória a hajtogatott tészták szerelmeseinek szól. Az eredmény gazdag, ropogós textúra.

6. Szelet sütik

Egyszerű, de látványos szeletelhető sütemények, amelyek mindig sikert aratnak.

7. Torták

Egyszerű, de mutatós torták, amelyek ideálisak születésnapokra, családi összejövetelekre vagy csak egy kellemes délutánhoz. Egy workshop alkalmával egy tortát készítünk el, mellé egy pohárdesszertet, amely remekül kiegészíti a torta ízvilágát és textúráját.