Kategória Archívumok: Bevonatok és mázak
Kókuszkocka csokimáz
Kókuszkocka csokimáz – az ellenállhatatlan kókuszkocka titka A kókuszkocka csokimáz az a réteg, ami összefogja [...]
máj
Karamell glazúr
Karamell glazúr – az aranybarna csoda, ami minden sütit ünneppé varázsol A karamell glazúr az [...]
ápr
Kakaós tükörglazúr
Kakaós tükörglazúr – fényes befejezés csokis eleganciával A kakaós tükörglazúr az, amire tényleg igaz, hogy [...]
ápr
Fehércsoki glazúr
Fehércsoki glazúr – az egyszerű, mégis látványos befejezés A fehércsoki glazúr az a kis plusz [...]
ápr
Kakaós craquelin
Kakaós Craquelin: A Roppanós Borítás Chouxhoz A kakaós craquelin az egyik legegyszerűbb, mégis leglátványosabb módja [...]
febr
Craquelin
Craquelin: A Roppant Finom Cukros Borítás Choux Süteményekhez A craquelin a francia sütiket egészíti ki. [...]
febr
Tökéletes csokimáz
Tökéletes csokimáz – a hibátlan sütemények titka Egy igazán tökéletes csokimáz nemcsak ízében, de textúrájában [...]
jan
Isler csokimáz
Az isler csokimáz: tippek és trükkök Az isler csokimáz az első, amiről magát a sütit [...]
jan
Zserbó csokimáz
Klasszikus zserbó csokimáz receptje: egyszerű és tökéletes A zserbó sütemény nemcsak az ünnepi asztalok kihagyhatatlan [...]
jan